'Suriye'de kontrol sağlanması bizi toparlar'

ALTİD Başkanı Sili "Sezondan önce Suriye'de kontrolün sağlanması, turizmin toparlanmasının en önemli unsuru" dedi

EL Bab'da kontrol tamamen sağlandı, Genelkurmay Başkanı Akar "El-Bab'ın kontrol altına alınmasıyla birlikte harekatın başında planlanan hedeflere ulaşılmıştır. Yerel halkın güven içerisinde evlerine dönüşleri için her türlü destek sağlanacaktır" dedi. Turizmciyi heyecanlandıran bu gelişmeyi değerlendiren ALTİD Başkanı Burhan Sili "Sezondan önce Suriye'de kontrolün ve barışın gerçekleşmesi, turizmin tekrar toparlanması için en önemli unsurlardan birisi. Dünya ve Türkiye'de teröre baktığımızda Suriye bir kaynak. Dolayısıyla Suriye'nin kontrolü, terörün kaynağını kurutmak demek. Bu da turistin dönüşü anlamına gelir" dedi.

25 Şub 2017 - 00:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber