Sunexpress'ten yeni uçuş noktaları

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, bu yaz sezonuyla birlikte İzmir’den dış hatlarda Lyon, Nantes, Paris, Kopenhag ve Helsinki’ye, iç hatlarda ise Konya’ya, Gazipaşa Havalimanı’ndan ise Köln, Münih ve Stuttgart’a uçmaya başlıyor

TÜRK Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, bu yaz sezonuyla birlikte İzmir’den dış hatlarda Lyon, Nantes, Paris, Kopenhag ve Helsinki’ye, iç hatlarda ise Konya’ya, Gazipaşa Havalimanı’ndan ise Köln, Münih ve Stuttgart’a uçmaya başlıyor. 

SunExpress Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, SunExpress’in 2013’ü başarılı bir şekilde tamamladığını ve 2014’te de 1 milyar Euro’nun üzerinde bir ciro hedeflediklerini belirterek, “Bu hedef doğrultusunda, bu yaz sezonuna uçak içi eğlenceden yeni fiyat sınıflarına kadar birçok alanda yeniliklerle gireceğiz. İzmir’den beşi dış hat olmak üzere toplam altı yeni uçuş noktası, Gazipaşa’dan ise üç yeni uçuş noktasına uçmaya başlayacağız.” dedi. 

HAFTADA 600’DEN FAZLA BAĞLANTI

SunExpress’in tarifeli seferleriyle Ege ve Akdeniz bölgelerine en fazla turisti getiren havayolu şirketi olduğunu belirten Aydın, “İzmir ve Antalya üzerinde Anadolu’yu Avrupa’ya bağlamaya devam edeceğiz. Yaz tarifemizde yeni uçuş ağımızla haftada 600’ün üzerinde bağlantı vereceğiz. Yeni hatlarımızla, İzmir üzerinden bağlantılarımızı daha fazla güçlendiriyoruz.Iç hatlarda 15 noktadan dış hatlarda 25 noktaya bağlantı veriyoruz.” dedi.

10 Nis 2014 - 11:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Yavuz Şenol - i̇şte bu gazipaşa uçuyor bunca yıl bekletilen ve alanya ve gazipaşa halkını oyalayan zihniyete atılan son damga.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Nisan 11:08
01

selaattin kahya - çok çok güzel bundan sonra daha güzel olacak başarilar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Nisan 11:08

Çorum Haber