SunExpress 29.99 TL'ye uçuracak

Kış sezonuyla beraber iç hatlarda 10'uncu yılına girecek olan SunExpress, kış tarifesini 29.99 TL'den satışa açtı

TÜRK Havayolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 2015-2016 kış sezonunda hem iç hatlarda hem dış hatlarda toplam 49 destinasyona haftada 714 uçuş ile 135 bine yakın koltuk arz edecek. Kış sezonuyla beraber iç hatlarda 10'uncu yılına girecek firma, kış tarifesini her şey dahil 29.99 TL'den başlayan fiyatlarla satışa açtı.

2012'de İzmir'i aktarma merkezi yaparak bir ilki gerçekleştiren SunExpress, İzmir - Antalya arasındaki uçuş sayısını günde 4'e, İzmir -Adana arasındaki uçuş sayısını günde 3'e, İzmir ile Kayseri ve Trabzon arasındaki haftalık uçuş sayısını 10'a, Türkiye'nin en uzun iç hat seferlerinden olan İzmir - Van - İzmir hattında ise haftalık uçuş sayısını 18'e çıkaracak. SunExpress, iç hatlarda uçtuğu 13 noktadan dış hatlarda uçtuğu 30 noktaya İzmir üzerinden bağlantı verecek. SunExpress, Antalya- Diyarbakır arasındaki haftalık uçuş sayısını ise 10'a çıkaracak.

Dış hatlarda, Almanya çıkışlı Enfidha (Tunus), Fuerteventura ile Gran Canaria (Kanarya Adaları- İspanya), Hurghada (Mısır) ve Marakeş (Fas) gibi turistik destinasyonlara bu tarife döneminde de seferler devam edecek. Bunun yanında, önümüzdeki kış tarifesinde de Düsseldorf, Frankfurt, Hannover, Leipzig ve Stuttgart'tan Adana, Alanya- Gazipaşa, Ankara, Gaziantep, Kayseri ve Samsun'a aktarmasız uçuşlar da sürecek.

Havayolu firması, bu kış sezonunda, önceki kışa göre İzmir ve Antalya'dan uçuş sayısını toplamda yüzde 22 artırarak haftada 714 tarifeli sefer gerçekleştirecek.

11 Haz 2015 - 11:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber