Sosyetenin yeni aktivitesi! Depremden İstanbul'a, doludan Bodrum'a kaç

İstanbul'daki fırtına ve dolu yağışından kaçanlar, Bodrum'a akın etti. Otobüs ve uçaklarda yer bulmakta güçlük çekilirken, ilçeye girişte yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

İSTANBUL'DAKİ hayatı olumsuz etkileyen fırtına ve dolu yağışından kaçanlar yollara düştü. İstanbullular, hafta sonu da kötü hava koşullarının devam edecek olması nedeniyle şehri terketmeye başladı. Çok sayıda İstanbullunun tercihi,  Muğla'nın  Bodrum ilçesi oldu.  İstanbul'dan  Bodrum'a gelen uçaklarda ve otobüslerde yer bulmakta güçlük yaşanırken, pek çok kişi kendi araçlarıyla yola çıkmayı göze aldı.

5 KİLOMETRELİK KUYRUK OLUŞTU

Bodrum'a gelen  İstanbul plakalı araçlar ilçeye 10 kilometre mesafedeki  Kaynar Mevkisi'nden itibaren uzun araç kuyrukları oluşturdu. Zaman zaman 5 kilometreyi bulan araç kuyruğu nedeniyle zor anlar yaşayan bazı sürücüler, yol kenarına park edip, trafiğin açılmasını beklemeye başladı.

"GÜNE GÜNEŞLİ VE SICAK HAVADA BAŞLAMAK GÜZEL"

İstanbul'un  İstinye semtinden eşi ve iki çocuğu ile dün (perşembe) akşam yola çıkan 46 yaşındaki Şakir Çelik, "Hafta sonunda  İstanbul'da sağanak yağmur beklendiğini öğrenince önce uçaklara baktık sonra otobüslere. Yer bulamayınca da aracımıza atlayıp  Bodrum'a geldik. Hafta sonunu burada geçireceğiz. Ancak burada da uzun araç konvoyuyla karşılaştık. Ama yine de güne güneşli ve sıcak bir havada başlamak güzel" dedi.

#

28 Tem 2017 - 15:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber