Sosyal medyayı sallayan makbuz

Engelli milli sporcu Büşra Ün, sosyal medya hesabından Noter'de yaşadığı ücret skandalını yazdı

Sosyal medyayı sallayan makbuz
Haber albümü için resme tıklayın

İZMİR Şirinyer'de bulunan İzmir 16. Noterliği'ne bir işlem için giden Paralimpik Oyunları'na katılan ilk Türk kadın tenisçi olan engelli sporcu Büşra Ün, Noter binasındaki 25 basamak merdiveni çıkamadığı için görevlilerden yardım istedi. İşlemlerin sonunda Ün'e verilen makbuzda 'Yol ücreti' olarak 17.74 TL alındı.
Noter'in verdiği makbuzu sosyal medya hesabından paylaşan Büşra Ün, "Engellilik nedir diye soranlara 'Noterde 25 basamak merdiven çıkamadığımda kişilerin aşağı gelmesi için 17,74 TL ödemektir.' deyin." ifadelerini kullandı.

Söz konusu olay sosyal medya kullanıcıları tarafından da tepki çekerken çok sayıda kişi Büşra Ün'ün yazısını paylaşarak genç sporcuya destek oldu.
Kaynak:Vatan

27 Şub 2017 - 18:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber