''Sorunlar uzlaşıyla çözülecek''

Toplu taşıma işinden sorumlu olan Koordinatör Hüseyin Güney, meslek mensuplarıyla buluştu

ALANYA’DA önümüzdeki süreçte yeniden yapılandırılacak toplu ulaşım sistemi için Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sürüyor. Yeniden yapılandırılacak sistem konusunda görüşmeler devam ediyor. Antalya’nın tüm ilçelerinde yapılacak çalışmalar öncesi sistemin nasıl olması gerektiği konusunda görüşler alınıyor. Bu kapsamda Alanya’nın doğu ve batısında çalışan taşıma kooperatiflerinin başkanları, Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak önderliğinde dün Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Kooperatif başkanları, mevcut sistem ve yeni yapılanma sürecindeki beklentilerini Güney’e anlattı. Toplu Taşıma Sistemi’nin yapılandırılması konusunda çalışmaların başladığını belirten Güney, “Sistemin nasıl olması gerektiği konusunda mevcut örnekler de ele alınarak değerlendirmeler yapılıyor. Henüz karara bağlanmış bir şey yok. Ancak oluşturulacak sistem öncesi tarafların görüşleri alınacak. Biz de Alanya’da bu işi yapan kooperatiflerin talep ve düşüncelerini alıyoruz. Vatandaşların beklentileri doğrultusunda herkesin memnun olacağı bir sistem kurmak istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız önümüzdeki süreçte de devam edecek. Amacımız, bir uzlaşı ile bu işi çözmek” dedi.

18 Eki 2014 - 03:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber