Şoförlerden Karadeniz çıkarması

Her yıl üyeleri için farklı bölgelere gezi düzenleyen Alanya Şoförler Odası, bu yıl Karadeniz Bölgesi'ni tercih etti

Erkan UYSAL

ALANYA Şoförler Odası tarafından üyelere yönelik Karadeniz gezisi gerçekleştirildi. Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, 20 Mart'ta başladıkları Karadeniz gezisine 90 kişinin katıldığını söyledi. Akkaya "Geziye katılanları 2 gruba böldük. İlk grup 20 Mart'ta, ikinci grup 21 Mart'ta yola çıktı. Trabzon, Giresun, Ordu, Rize, Artvin ve Batum'un tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra Samsun'a geri döndük. Samsun'da Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın'ı ziyaret ettik. Kendisiyle hasbihal ederek Aytemiz Alanyaspor atkısı hediye ettik. Birinci grup Alanya'ya döndü. İkinci grup ise yarın (bugün) Alanya'da olacak. Her yıl sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde bu gezileri düzenliyoruz. Her yıl farklı yerlere gezi düzenliyoruz. Bu yıl da Doğu Karadeniz'e gittik. Şahsen bu bölgeleri görmemiştim. Güzel bir gezi oldu. Doğu Karadeniz'in doğal güzellikleri harika" dedi.

27 Mar 2017 - 23:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber