“Sizlerle çalışmak onurdu“

Kaymakam Özdemir ile bir araya gelen AGC Başkanı Dim, kendisine minnettar olduklarını söyledi

- Erkan UYSAL

ALANYA Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu tarafından Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'e veda yemeği verildi. AGC Center'daki veda yemeğine Kaymakam Özdemir, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, AGC Yönetim Kurulu üyeleri ve basın çalışanları katıldı. Yemekten önce konuşan AGC Başkanı Dim, Kaymakam Özdemir'i AGC'de son kez Alanya Kaymakamı olarak ağırladıklarını söyledi. Dim, "Her veda hüzün içerir. Her veda bazen üzüntü kaynağı da olsa bir sonun başlangıcıdır. Biz bundan sonra Kaymakam Özdemir ile bir Alanya dostu, Alanyasever olarak elbette görüşeceğiz, karşılaşacağız. Dostluğumuzun başlangıcı bu veda olacak. Bu veda Alanya sevgisinin, aşkının başlangıcı olacak. Tabiki 2 yıllık süre bir mülki amir idare amiri için kısa bir süre. Bu kısa süreye neler sığdırabildiği konusunda elbette burada birkaç saat konuşabiliriz. Ancak Alanya hakikaten bu 2 yıl içerisinde Kaymakam Özdemir'in hatıralarıyla dolu olacak. Bu iki yıl içerisinde kendisinin sığdırdığı birçok icraat, hizmet vardı. Kaymakam Özdemir, turizmin birçok konusunda hassasiyetini, duyarlılığını gösterdi. Yine Alanya'nın diğer sektörleri konusunda tarımın, ticaretin daha verimli olması konusunda katalizör olarak da mülki idari amir olarak damgasını vurdu. Alanyaspor konusunda bugün kulübün geldiği noktada kendisi çok büyük pay sahibi. Her konuda elini taşın altına koymanın ötesinde futboldaki tabirle topa kafasını sokan bir tarzda hizmet anlayışı benimsedi. Bu bakımdan kendisine minnettarız. Biz AGC olarak cemiyetimize göstermiş olduğu duyarlılığı, yaklaşımları, meslektaşlarımızla işbirliği ve dayanışması anlamında da minnettarız" dedi. Dim daha sonra Kaymakam Özdemir'e AGC adına plaket verdi.

HELALLİK İSTEDİ

Dim'den sonra konuşan Özdemir de, "Sizlerle çalışmak benim için bir onurdu. Bana iki sene boyunca katlandığınız için teşekkür ediyorum. Hoşça kalın. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.  

22 Eyl 2014 - 15:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber