Sipahioğlu ailesinin acı günü

Alanya'nın ilk turizmcisi Mehmet Sipahioğlu hayatını kaybetti.

Sipahioğlu ailesinin acı günü
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYALI turizmci Adnan ve Murat Sipahioğlu'nun babaları, Alanya Belediyesi'nin eski başkanı Hasan Sipahioğlu ve ATV Yönetim Kurulu Başkanı ve AGC eski Başkanı Servet Sipahioğlu'nun amcaları Mehmet Sipahioğlu hayatını kaybetti. Mehmet Sipahioğlu'nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gürses Camiinde kılınacak namazın adrdından Gedevet Dönme Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Yeni Alanya olarak merhum Mehmet Sipahioğlu'na allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz. 
ALANYA'NIN İLK TURİZMCİSİYDİ
Yaşlılığa bağlı karaciğer yetmezliği rahatsızlığı bulunan 80 yaşındaki Mehmet Sipahioğlu yaşamını yitirdi. Alanya'nın ilk turizmcilerinden olan Sipahioğlu, pansiyonculukla başladığı turizm sektörüne otelcilikle devam etmişti. Baba Sipahioğlu'nun otelcilik mesleğini şuan oğulları Adnan ve Murat Sipahioğlu sürdürüyor.

24 Oca 2017 - 12:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber