Sınav kuralları kitap ayracında

ÖSYM, bu yıl ilk kez YGS ve LYS'ye girecek 850 bin aday için sınav kurallarının yer aldığı kitap ayraçları ile sınav süreçlerinin anlatıldığı rehber hazırladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bu yıl ilk kez Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları'na (LYS) girecek 850 bin aday için sınav kurallarının yer aldığı kitap ayracıyla sınav süreçlerinin anlatıldığı el rehberi hazırladı. 

ÖSYM'nin bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği uygulama kapsamında el rehberleri ve kitap ayraçları, 24 Mart'ta yapılacak YGS öncesi adayların adreslerine gönderilmeye başlandı. 

ÖSYM'ye sıkça sorulan sorulardan derlenen 22 soru ve cevaplarıyla adaylara uyarıların yer aldığı rehberde, merkezin iletişim bilgileri de yer aldı.  

#

13 Şub 2013 - 11:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber