Sezon “Yalancı“ ile kapandı

Alanya Belediye Tiyatrosu sezonu ünlü Yunan Yazar Dimitri Psathas'ın 'Yalancı Aranıyor' adlı oyunuyla kapattı.

ALANYAKültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu yaklaşık 500 kişi izledi. Rejisörlüğü ünlü tiyatrocu Murat Atak'ın üstlendiği 2 perdelik komedi oyununda başrolleri Nejat Koper, Mustafa Erman Doğan ve Nilay Kara paylaştı. Yalan temasını farklı bir açıdan ele alan oyunda, siyaset, aşk ve entrika mizahi bir dille anlatıldı.

Oyun milletvekili Teofilos'un işlerini yürütebilmesi için görevlendireceği bir yalancı aramasıyla başladı. Teofilos, yakışıklı ve yetenekli olduğu kadar yalancılığıyla da ünlü Todoros'u işe alır. Yalanlarla işleri yoluna koyan Todoros, zamanla düzelttiği bütün işler bir süre sonra daha da karmakarışık bir hal alır. Tüm bunlar olurken milletvekilinin genç ve güzel eşi Ceni, politikanın sunduğu nimetlerden alabildiğine daha fazla faydalanmak için entrikalar çevirir. Teofilos, eşi Ceni ve yalancı Todoros arasında yaşanan entrikalar oyun süresince mizahi bir dille izleyenlere aktarıldı.

İzleyenlerin beğenisini kazanan oyun uzun süre alkış aldı. Alanya Belediye Tiyatrosu oyunu 3 gün sahneledikten sonra sezona perdelerini kapatacak.

21 Haz 2014 - 10:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber