Şeyh Sait pankartına AK Parti'den açıklama

Diyarbakır'da asılan ve üzerinde Başbakan Binali  Yıldırım'ın fotoğrafının da bulunduğu, "Her evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir  fatihadır" yazılı pankartın AK Parti ile ilgisinin olmadığı bildirildi

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet  Sorgun, Diyarbakır'da asılan pankarta ilişkin AA muhabirine açıklamalarda  bulundu.

Pankart nedeniyle özellikle sosyal medyada orantısız şeyler yapmaya  kalkanların olduğunu belirten Sorgun, AK Parti'nin bütün kurumsal seçim  malzemelerinin, billboard, pankart, ilan ve görsellerin "kararımızevet.com"  internet sitesinde yer aldığını belirtti.

Kurumsal bir parti olduklarını vurgulayan Sorgun, "Sitemizde yer alan  görseller, afişler ve pankartlar dışındakiler asla bizi bağlamaz. Diyarbakır  teşkilatımız ile de görüştük. Onların da bilgisi dışında olduğunu öğrendik. Bu  noktada kim asmışsa, sorumluluk onlardadır. Pankartın AK Parti ile hiçbir ilgisi  yoktur." diye konuştu.

Sorgun, konu hakkında gerekli araştırmaların yapıldığını, pankartı  asanlara ilişkin de çalışma başlatıldığını kaydetti.

24 Mar 2017 - 16:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber