Sevginizi bağışlarınızla güçlendirin

Yaklaşan Sevgililer Günü için hala hediye olarak ne alacağına karar veremeyenlere Kimse Yok Mu Derneği ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) iyilik dolu alternatifler sunuyor.

''Sevgini iyilikle göster'' sloganıyla hayırseverlere ulaşmaya çalışan Kimse Yok Mu Derneği'nin, iyilik alternatifleri arasında ''su kuyusu, katarakt, yetim ve öğrenci bursu'' bağışları bulunuyor.
Derneğe Sevgililer Günü dolayısıyla bağışta bulunanlara ''teşekkür belgesi ve iyilik ajandası'' hediye ediliyor.

LÖSEV
LÖSEV'den alınabilecek hediyeler arasında ise lösemi hastası çocuğu olan yaklaşık 200 annenin el ürünü kurabiye ve çikolataların yanı sıra yastıklar, hediye keseleri, sevgi çuvalları, seramik süsler ve kumaş kutular yer alıyor. Kimse Yok Mu Derneği'nin ''www.kimseyokmu.org.tr'' ve LÖSEV'in ''www.ispanak.com.tr'' adresindeki internet sitesinden kredi kartı ile bağış ve alışveriş yapılabiliyor.

#

12 Şub 2013 - 13:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber