Sevgilisine kendisini bıçaklattı çünkü...

Beyoğlu’nda sigara isteyen bir kişiye “sigaram yok” dediği için bıçaklandığı iddia edilen hamile kadının, bebeğini düşürmek için sevgilisine kendisini bıçaklattığı ortaya çıktı. Sevgilisi olduğu iddia edilen Hamza T. ise tutuklandı

BEYOĞLU'NDA

hamile olduğu iddia edilen kadını bıçaklayan Hamza T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cezaevine götürülen zanlı, basın mensuplarının soruları üzerine “Kimse hamile değil” dedi. Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda 5 aylık hamile olduğu iddia edilen Zeynep Y., bıçaklı saldırıya uğramıştı. Olayın ardından akıllara durgunluk veren bir plan çıktı. İddiaya göre eski eşinden hamile kaldığını söyleyen Zeynep Y., sevgilisinden kan donduran bir istekte bulundu. Bebeği düşürmek isteyen Zeynep Y., sevgilisinden kendisini bıçaklamasını istedi.

Olayın ardından Beyoğlu Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına alınan Hamza T., olayı birlikte planladıklarını itiraf etti. Adliyeye sevk edilen Hamza T. ifadesinde, “Zeynep benim eski sevgilim. Eski eşinden hamile kaldığını ve bu bebeği yok edip evlenelim teklifinde bulundu. Ben önce reddettim. Sonra ben yapmazsam bunu başkasına yaptıracağını söyledi” dedi. Mahkeme tarafından tutuklana Hamza T. çıkışta basın mensupların neden hamile kadını bıçakladın sorusuna, “kimse hamile değil” diye yanıt verdi. Hamza T. “neden bıçakladın” sorusu üzerine ise, “Sana ne” dedi.

BEBEĞİNİ DÜŞÜRMEK İÇİN KENDİSİNİ SEVGİLİSİNE BIÇAKLATTI

Olay, geçtiğimiz hafta Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesi, Tennure Sokak’ta meydana gelmişti. 6 haftalık hamile Z.Y. sokak üzerinde kanlar içinde bulunmuş, kendisinden sigara isteyen 20 yaşlarındaki gencin “Sigaram yok” cevabını alınca kendisini bıçakladığını iddia etmişti. Ancak olayın aslını araştırmak için soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri konuyla ilgili şok bir detaya ulaştı.

Polisin yürüttüğü soruşturmada Z.Y. isimli kadının, 7 ay önce boşandığı eşinden hamile kaldığı, karnındaki bebekten kurtulmak için de kendisini sevgilisine bıçaklattığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan kadının sevgilisi H.T., polisteki işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

10 Şub 2015 - 17:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber