Şengül Başkan pazara indi

CHP İlçe Teşkilatı yeni yönetimi teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Dün yapılan toplantıyla Mahmutlar Mahallesi Örgüt Temsilcisi belirlenirken, CHP İlçe Başkanı Yeşildal da semt pazarlarını ziyaret edip esnafla sohbet etti

CUMHURİYET

Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nda Mahmutlar Örgüt Temsilcisi seçimi için toplantı düzenlendi. Toplantı sonunda Ufuk Öner, CHP'nin Mahmutlar'daki teşkilat temsilcisi seçildi. Alanya'nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar’ın CHP Teşkilat Temsilcisi Ufuk Öner görevine başladı. Öte yandan Alanya’nın ilk ve şimdilik tek kadın İlçe Başkanı olan Şengül Yeşildal, 7 Haziran’da yapılacak 2015 Genel Seçimleri öncesi halk ve esnafla buluşmaya başladı. Yeşildal, Kestel Mahallesi’nde kurulan pazarı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşla sohbet etti. ‘BAŞKAN OLDUĞUMA İNANMIYORLAR’ Göreve geldiği günden beri vatandaş odaklı bir çalışma yürüttüğünü söyleyen Yeşildal, bazı vatandaşları kendisinin CHP’nin Alanya’daki yeni ilçe başkanı olduğuna inandıramadığını belirterek, “Kadın olduğum için ilk etapta ilçe başkanı olduğuma inanmayanlar oldu. Pazarcı esnafı ile muhabbet etme ve sorunlarını dinleme fırsatı bulduğum için mutluyum” dedi. Daha önce seralarda don nöbeti tutan, vatandaşla birlikte odun kıran ve pazarcılarla sohbet eden Yeşildal, kendisinin de maddi durumu çok da iyi olmayan bir aileden geldiğini söyledi. ‘ZORLUĞUN NE OLDUĞUNU BİLİRİM’ Yeşildal, “Şu an gelirimiz iyi ama ben de zorluğun ne olduğunu iyi bilirim. Serada don nöbeti tutmak, odun kırmak ya da pazara gitmek benim normal hayatımda zaten yaptığım olağan işler. Parti binasında koltuğa çakılı kalarak siyaset yapamam. Halkın içine karışmak, her vatandaşa tek tek dokunmak istiyorum. Tek bir hedefim var, o da CHP’yi Alanya’da en iyi yere taşımak. Önümüzdeki günlerde beni parti bürosunda bulmanız zor olacak, çünkü devamlı vatandaşın arasında olacağım” dedi.

05 Şub 2015 - 14:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber