"Şehitlerimizi unutmayacağız"

AKP’li Akçalıoğlu, Çanakkale Savaşları’nın 100. yıldönümünde yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizi asla unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi

Alper KUTAY

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili Aday Adayı, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hüsnü Akçalıoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yaptı. Akçalıoğlu, “Çanakkale Savaşları’nın 100. yılında şehit aile yakınlarıyla bir araya geldik. O günkü yokluk ve imkansızlık şartlarına rağmen, topla, teknik bakımından bizden ileri batılı güçlere karşı iman gücümüzle büyük bir başarı elde ederek şanlı tarihimize altın harflerle geçecek bir başarı yazdırdık. Ecdadımızın müthiş başarısı bizleri motive etmiş ve daima başarıya odaklanmışızdır. Her şartta devletimiz ve milletimizin bekası için azimle çalışarak gelecek nesillerimize örnek olacağız. Bu duygularla, şehitlerimize yüce Mevla’dan rahmet dilerim, mekanları cennet olsun” dedi.

17 Mar 2015 - 16:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber