'Şehidin adı Alanya Lisesi'nde yaşatılsın'

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur ve ekibi, Alanya Lisesi'nin isminin 'Şehit Coşkun Nazilli Lisesi' olarak değiştirilmesi için bir kampanya  başlattı. Kampanyaya AGC de tam destek verdi

ALANYAÜlkücü İşçiler Derneği BaşkanıErcan Uğur, Mardin’in Nusaybin ilçesinde hain teröre kurban verdiğimiz, Türk Polis Teşkilatı'nın yiğit bir neferi, Türk milletinin evladı olan, Alanya'nın kahraman Özel Harekat Polisi Coşkun Nazilli'nin isminin, mezun olduğu Alanya Lisesi'ne verilmesi için dev bir kampanya başlattı. Aslen Konyalı olan Nazilli'nin yıllardır Alanya'nın yakından tanıdığı, çarşıda esnafla, sokakta halkla sürekli yüz yüze olan, içimizden biri olduğunu söyleyen Uğur, "90’lı yıllarda öğrenimini Alanya Lisesi’nde tamamlayan şehidimiz, çeşitli spor aktivitelerinde bulunup okulunu, aynı zamanda Alanya’yı Türkiye ve uluslararası şampiyonalarda temsil etmiştir. Türk milleti, özellikle Torosların yiğit Türkmen ağaları ve anaları olan Yörük beyleri, yani değerli Alanyalı hemşerilerimizin ahde vefa duygusuna tam anlamıyla sahip bir yapısı vardır" dedi.

'AHDE VEFAMIZI GÖSTERELİM'
Bizlerin buralarda hür ve bağımsız bir şekilde yaşamamız için hayatını hiçe sayan bu kahraman Türk yiğidine bir borcumuz olduğunu dile getiren Uğur, "Bu borcu ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz ama sessiz de kalamayız. Bu nedenle eğitim öğretimini Alanya Lisesi'nde tamamlayan bu yiğit kardeşimizin ismini yaşatmak adına Alanya Lisesi’nin isminin 'Şehit Coşkun Nazilli Lisesi' olarak değiştirilmesi için kampanya başlatıyoruz. Başlatmış olduğumuz bu kampanya herhangi bir siyasi parti, fikri düşünce, ya da sendikal bir oluşum değil, tam anlamıyla vatanperver Türk milliyetçisi bireyler olarak Allah rızası ve şehidimize vefa gösterme adınadır. Çünkü ahde vefa imansızlıktır" diye konuştu.

AGC'DEN TAM DESTEK
Kampanyaya Alanya Gazeteciler Cemiyeti de (AGC) tam destek verdi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Alanya'nın da artık Anadolu'nun çok sayıdaki 'Şehitler Diyarı'ndan biri haline geldiğini belirterek 
"Alanya'nın sembol olmuş eğitim kurumlarının başında gelen Alanya Lisesi'nin, yetiştirip, mezun ettiği şehidimizin adıyla onurlandırılması son derece anlamlı olacaktır" dedi.

08 Nis 2016 - 13:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Alanya Sevdalısı - Ülkücü değilim ama gerçekten şuna inanıyorum. İyi ki Ülkücüler var...

Allah hepinizden razı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Nisan 13:05
01

Durmuşali sercan - Aynı okulda okuyan önceki şehit polisimizin adı verildi. Haberinizin olduğunu zannediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Nisan 13:05

Çorum Haber