Şarkıcı Tarık Mengüç çok zor durumda

Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, sosyal medyadan paylaştığı bir video ile ev kazası geçirerek hastaneye kaldırılan kızı için hayranlarından dua istedi.

TARIK Mengü sosyal medya hesabından bir video ve hastane görüntülerini yayınlayarak, 2,5 yaşındaki kızı Sevde için dua istedi. Mengüç, yayınladığı videoda küçük kızının ağzını koltuğa çarparak ev kazası geçirdiğini ve hastanede tedavi altına alındığını söyledi. Kızının çarpma sonucu dişlerinin damaklarına saplandığını ve üst dudağında kesikler olduğunu belirten Mengüç, hayranlarından dua istedi.

"TAKATİM KALMADI"

Çektiği videoda oldukça üzgün olduğu gözlenen ünlü sanatçı birkaç gündür hastanede olduklarını ve artık takatinin kalmadığını ifade etti. Kızının yemek yiyemediğini ve su içemediğini de belirten Mengüç, tedavi için zaman gerektiğini belirtti.

07 Ara 2016 - 21:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber