Sapan ziyaret turunda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili ve aday adayı Yıldıray Sapan, dün Alanya'daki ziyaretleri kapsamında Yeni Alanya'yı da ziyaret etti.

CUMHURİYET

Halk Partisi (CHP) AntalyaMilletvekili ve aday adayı Yıldıray Sapan, dün Alanya'daki ziyaretleri kapsamında Yeni Alanya'yı da ziyaret etti. Sapan'a ziyareti esnasında Türk Hava Kurumu (THK) Alanya Şubesi Saymanı Emine Keyaoğlu da eşlik etti. Yeni Alanya Genel Yayın Müdürü Ferit Kesen'le görüşen Sapan, Alanya-Gazipaşa Havalimanı mücadelesine verdiği destekleri hatırlattı. Sapan'ın Alanya'da dağıttığı broşürlerinde ise uyuşturucu ile mücadelesi ön plana çıkıyor. Sapan, broşüründe "Tekrar milletvekili olarak seçilirsem, ilk dönemimde olduğu gibi ikinci dönemimde de genç nesillerin en büyük sorunu haline gelen uyuşturucu ile mücadelemi sürdüreceğim" mesajını veriyor.

14 Mar 2015 - 11:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber