Sanatçıların Alanya'da denizaltı keyfi

Alanya Uluslararası Film Festivali için Alanya'da bulunan yönetmenler, oyuncular ve basın mensupları denizaltı gezisiyle Alanya’nın farklı yüzünü keşfettiler

ALANYATuristik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Rus dili konuşulan ülkelerde sinema aracılığıyla tanıtım çalışmasını “Dostlar bir arada” sloganıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Rusya, Beyaz Rusya (Belarus Cumhuriyeti), Ukrayna, Estonya ve Azerbaycan ülkelerinden gelen yönetmen, oyuncu ve basın mensupları günlük aktivitelerle Alanya güzellikleriyle tanıştırılıyor.
'TANITIMA KATKI SAĞLADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ'
Yabancı misafirler Türkiye’nin ilk, dünyanın 7’inci turizm amaçlı denizaltısı Nemo’ya binerek Alanya’nın sualtı güzellikleriyle tanışma fırsatı buldu. Yabancı basın mensuplarının büyük ilgi gösterdiği denizaltı gezisi renkli görüntülere sahne oldu. Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren firma yetkilisi Doğucan Şahin, “Alanya Uluslararası Film Festivali’ne katılan yabancı misafirlerimiz belki hayatlarında ilk kez böyle bir deneyim yaşadılar. Özellikle basın mensupları Alanya’nın farklı bir yönünü görüntüleme fırsatı elde etti. Uluslararası alanda Alanya ve ülke tanıtımına böyle bir katkı sağladığımız için mutluyuz” dedi.

26 MAYIS
14.00 İç Şehir-Azerbaycan (Mahmutlar Kültür Merkezi)
16.30 Bir Yıllık Uzun Yürüyüş-Rusya (Mahmutlar Kültür Merkezi)
19.00 Sinema Sanatçıları Konseri (İskele Şelale Meydanı)
22.00 Teli ve Toli-Rusya (İskele Şelale Meydanı)

27 MAYIS
14.00 Yeşil Fayton-Rusya (Mahmutlar Kültür Merkezi)
16.30 Yalnız Ada-Estonya (Mahmutlar Kültür Merkezi)
19.00 Son Şans-Belarus Cumhuriyeti (İskele Şelale Meydanı)
21.00 Kırmızı Bahçe-Azerbaycan (İskele Şelale Meydanı)

28 MAYIS
14.00 Babaya Mektuplar-Ukrayna (Mahmutlar Kültür Merkezi)
16.30 Yusufçuk Yuvası-Ukrayna (Mahmutlar Kültür Merkezi)
19.00 Ba Bu-Belarus Cumhuriyeti (İskele Şelale Meydanı)
21.00 Kanatlarında-Rusya (İskele Şelale Meydanı)

29 MAYIS
14.00 Çok Fazla Tesadüf-Azerbaycan (Mahmutlar Kültür Merkezi)

25 May 2017 - 22:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber