Salı günü kar geliyor!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının mevsim  normallerinin 2-3 derece altına düşmesinin beklendiği bildirildi

METEOROLOJİ 12. ve 13. bölge müdürlüklerinden alınan bilgiye göre,  bölge genelinde havanın parçalı, zamanla çok bulutlu, Erzincan'ın doğu kesimleri  ile Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan ili ve çevrelerinde öğle saatlerinden  sonra aralıklı yağmurlu ve Tunceli'de parçalı çok bulutlu geçeceği tahmin  ediliyor.
Yağışların Erzurum ve güney kesimleri ile Erzincan'ın doğu  kesimlerinde kısa süreli ve hafif olması, rüzgarın güney ve güneybatıdan hafif,   öğle saatlerinden sonra zaman zaman orta kuvvette esmesi ve hava sıcaklığının  mevsim normallerinin 2 ila 3 derece altında seyretmesi öngörülüyor.
Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta sıfırın altında 3, Ağrı ve  Ardahan'da 0, Erzurum'da 1, Erzincan'da 2 ve Iğdır'da 4 derece ölçüldü.
Günün en yüksek sıcaklığının Ardahan'da 10, Kars'ta 12, Erzurum'da 13,  Ağrı'da 16, Iğdır'da 18, Erzincan'da 19 ve Tunceli'de 25 derece olması  bekleniyor.
Salı günü en düşük hava sıcaklığını gece saatlerinde sıfırın altında 6 dereceye düşmesi beklenilen Erzurum’da kar yağışı görüleceği belirtildi. 

24 Eki 2016 - 12:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber