'Salatalık ve patlıcan çöpe dökülüyor'

Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu, son günlerde yaş sebze ve meyve fiyatlarıyla yazılı ve görsel basında sektörü bilmeyen kişilerin yanlış açıklamalarının üreticiyi üzdüğünü söyledi

SOSYAL medya üzerinden bir açıklama yapan Musluoğlu, şu ifadelere yer verdi: "Bugün de sebze fiyatlarının  %60 ucuzlaması bekleniyor gibi açıklamalarda bulunuluyor. Bugün 1 TL' nin altında satılan her bitkisel ürün maliyetini karşılamàzken patlıcanı bir haftadır çöpe döküyoruz.  Bugün de salatalık  dökülmeye başlandı. Fiyatı maliyetini kurtaran tek ürün domates var. 80 milyon ülke nüfusu +ülkemizdeki suriyeliler+truzim ve ihracaat var .Hal yasasından mı sistemden mi bilmiyorum ama Nisan ayında komisyoncu ürün getirmeyin satılmıyor diyorsa, başkaları da  tüketiciye %60 ucuzlayacak diyorsa  vay üreticinin haline."

26 Nis 2017 - 13:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber