Sakalı kesip mesaiye başlıyor

İki haftadır sakal uzatan Başkan Yücel'in yarın mesaiye sakalını kesip başlama kararı aldığı öğrenildi

Haber: Alper KUTAY
İKİ
hafta önce bacağındaki menüsküs rahatsızlığı nedeniyle Başkent Hastanesi'nde ameliyat olan ve hastanede iki gün müşahede altında tutulduktan sonra evinde dinlenmeye çekilen, ameliyattan bir hafta sonra ise mesaiye uzattığı sakalı ile başlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yarın sakalını keserek işbaşı yapacağı öğrenildi. Hafta sonu, CLK eski Bölge Müdürü Uğur Osman Koç'un Yayla Yolu üzerindeki proje ve taahhüt ofisinin açılış törenine katılan Başkan Yücel'in yakın çevresine, "Bu Pazartesi makamıma sakalı kesip öyle geleceğim" dediği öğrenildi. Öte yandan, MHP'nin Alanya'daki önemli simalarından olan 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın da ilk kez sakal uzattığı gözlendi. Yıldız'ın, "Neden sakal uzattınız?" diye soranlara, "Partide lafım sözüm daha çok dinlensin diye uzattım" şeklinde esprili bir yanıt vermesi dikkat çekti.

04 Ara 2016 - 14:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber