Sahte doktora şok baskın

Evinde hasta bakan sahte doktor polis baskınıyla yakalandı.

EDİNİLEN bilgilere göre, Bursa'nın İnegöl İlçesinde Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden 32 yaşındaki Muhammed Sıddık A. çevresine kendisini doktor olarak tanıttı. Evinin bir bölümünü muayenehaneye çevirerek hasta tedavi yapan Muhammed Sıddık A.’dan şüphelenen bir vatandaş durumu emniyete bildirdi. İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Savcılıktan arama kararı aldıktan sonra harekete geçerek, belirtilen eve operasyon düzenledi. Yapılan baskında evde arama yapan ekipler, evden çok muayenehaneyi andıran görüntüler ile karşılaştı. Sahte doktor Muhammed Sıddık A. gözaltına alınırken, evin içerisinde bulunan sedye, ilaçlar, serum, iğne, eldivenler ve doktor önlüğü gibi malzemelere el konuldu. Emniyete götürülerek ifadesi alınan ve hakkında soruşturma yapılan kişinin, doktor olmadığı, bir eczacı yanında kalfalık yaptığı ortaya çıktı. Sahte doktor savcılık tarafından serbest bırakıldı.  

27 Şub 2017 - 12:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber