Sahipsiz hayvanlar kısırlaştırılıyor

Alanya Belediyesi'nce hizmete kazandırılan Mobil Kısırlaştırma Aracı, Avsallar'da çalışmalar yaptı

ALANYA Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren mobil kısırlaştırma ünitesi Avsallar Mahallesi’nde sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma faaliyeti gerçekleştirdi. Avsallar Mahallesi’ndeki hayvan severlerin yoğun ilgi gösterdiği kısırlaştırma operasyonunda Alanya Belediyesi veteriner hekimleri tarafından Avsallar’daki sahipsiz 35 kedi ve köpek kısırlaştırıldı.

'YAŞAM KALİTELERİ YÜKSELECEK'

Kısırlaştırma ve sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Kenan Ersoy, “Merkez ve mahallelerde kısırlaştırma çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugün Avsallar’da hayvanseverlerin organize ettiği bir programla 35 kedi ve köpek kısırlaştırıldı. Havyanseverlerimize teşekkür ediyorum. Bizim amacımız her nerede olursa olsun sokak hayvanlarının yaşam kalitesini yükseltmek ve daha uzun yaşamalarını sağlamak. Hayvanseverlerden destek bekliyoruz" dedi.

'HAYVANLAR İÇİN BÜYÜK ŞANS'

Kısırlaştırma operasyonunu katılan Avsallar’daki hayvan dostları, Belediyenin mobil kısırlaştırma ünitesinin köpek ve kediler için önemli bir hizmet olduğunu belirterek "Bu hizmetten çok memnunuz. Belediye hayvanların ayağına gelerek her türlü desteği sağlıyor. Onların sokaklarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarının önünü açıyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde sabah saat 07.30'da gelerek kısırlaştırma yapan Alanya Belediyesi veteriner hekimlerine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

01 Eki 2015 - 23:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber