"Şahin öncülük yapıyor"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Pazar akşamı ALTSO tarafından Utopia Clup'te düzenlenen yemekli toplantıyla Alanya'da bulunan sivil toplum örgütleriyle buluştu

ALANYA ASAT Hizmet Birimi’nin açılışı için Alanya’ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önce Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etmiş, ardından ASAT Hizmet Birimi’nin açılış kurdelesini kesip Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclisi Salonu’nda bir basın toplantısı düzenleyerek Alanya'ya yapılacak yatırımlardan söz etmişti. Türkler Mahallesi’ne yapılacak yeni Alanya Toptancı Hali Projesi’nde ALTSO'nun öneminden bahseden ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e bu projeye öncülük ettiği için teşekkür eden Menderes Türel, daha sonra Oba Mahallesi’ndeki Utopia Clup'te düzenlenen yemeğe katıldı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe Türel’in yanı sıra AKP Antalya Milletvekili Sadık Badak, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, ALTSO yönetim kurulu üyeleri, ALTSO meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

‘ÜZERİMİZE NE DÜŞERSE YAPARIZ’

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Türel'in siyasi çekişmeleri bir yana bırakarak Antalya'yı hizmet anlamında en yüksek noktaya çıkardığını söyledi. Şahin, "Hizmet anlamında, şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak bu koordinasyonun sağlıklı biçimde oluşturulması ve devam etmesi konusunda üzerimize düşen görevi tüm gayretimizle yapıyoruz. Bu noktada hiçbir siyasi menfaat gözetmeksizin tüm Antalya'yı kucaklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel'e ve bu sürece olumlu katkılar yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ediyorum” dedi. Katı atık tesisi ve ulaşım gibi konularda Alanya'ya müjdeler veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür eden Şahin, Türel'in özveriyle çalıştığını ve Alanya için elinden gelen her türlü desteği verdiğini belirterek, Türel ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlik içinde Alanya'ya hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

‘ŞAHİN HAL’DE ÖNCÜLÜK YAPIYOR’

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise konuşmasında, düzenlenen toplantıdan dolayı ALTSO'ya teşekkür etti. ALTSO'nun Alanya için yapılan çalışmalarda her zaman en önde yer aldığını belirten Türel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in, yeni Alanya Toptancı Hali Projesi başta olmak üzere her projede elinden gelen gayreti gösterdiğini dile getirdi. Türkler Mahallesi'ne yapımı planlanan yeni Toptancı Hali’nin ALTSO önderliğinde yapıldığına dikkati çeken Türel, "Bu projeyle yakından ilgileniyoruz. Zaten Mehmet Şahin sağ olsun bizim ricamızı kırmadı, projeye önderlik yapıyor. İnşallah Alanya'ya modern bir tesis kazandıracağız" diye konuştu. Toplantıda konuşan Antalya Milletvekili Sadık Badak ve Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ise ALTSO'nun düzenlediği organizasyonla sivil toplum örgütleriyle bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, ALTSO'ya organizasyon için teşekkür etti. Türel, toplantının ardından ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'e Antalya'ya özgü reçel hediye ederken, Şahin de Türel'e Alanya'ya özgü ipek böceği kozasından yapılmış bir tablo hediye etti.

02 Şub 2015 - 15:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber