Sabri Yönet’i kaybettik

Alanya'nın ilk oto galericilerinden Sabri Yönet vefat etti

ALANYA'NIN ilk oto galericilerinden Sabri Yönet (80) vefat etti. Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'ın dayı oğlu ve Erdal Akgün’ün kayınpederi olan Yönet, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 14 gündür Özel Alanya Anadolu Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Alanya’da turizm ve tarım alanlarında da aktif olarak rol alan Yönet’in cenazesi yarın kendi yaptırdığı İmam Dayı Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bektaş'taki aile mezarlığı'nda defnedilecek. Yeni Alanya Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

19 Oca 2017 - 17:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber