Saatlerce böyle beklettiler

Taşeron bir firmanın Afyonkarahisar’da imza attığı uygulama pes dedirtti

TAŞERON

bir firmanın Afyonkarahisar’da imza attığı uygulama pes dedirtti. Afyonkarahisar’da kar yağışının ardından başlatılan temizlik çalışmalarında yüklenici firma çalışanının yolu kapatmak için çektiği emniyet şeridini koluna bağlayarak yolun ortasında durması ilginç bir görüntü oluşturdu.

Kentte 2 gün aralıksız devam eden yoğun kar yağışının ardından başlatılan kar temizleme çalışmalarında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Temizlik çalışmalarında görevli belediyenin yüklenici firma çalışanı, Ordu Bulvarı’nın bir yönünü trafiğe kapatmak için emniyet şeridi çekerken objektiflere ilginç kareler yansıdı. Şeridin bir ucu çöp tenekesine bağlandı ancak diğer ucu için bağlanacak yer bulunamadı. Bunun üzerine şeridin ucu işçinin koluna bağlandı. İşçi bu şekilde yolun ortasına geçip temizlik çalışması süresince bekledi.

13 Şub 2015 - 16:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber