Rektör Erzurum'daydı

Atatürk Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi'nin düzenlediği, "Akademik AR-GE Destekleri" konulu konferansa katılmak üzere Erzurum'a giden Alanya  Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu ile Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer  Çomaklı'yı ziyaret etti

ZİYARETİN öncesinde Kültür Merkezi Mavi Salon'da, Akademik AR-GE Destekleri konusunda konferans veren Arcaklıoğlu, akademik proje desteklerinden bahsederek, TÜBİTAK projeleriyle ilgili soruları yanıtladı. Konferansa,  Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer  Çomaklı,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr.  Ayhan Çelik ile Prof. Dr. Medine  Güllüce, Proje Ofisi Müdürü Prof. Dr.  Hasan Özdemir ve çok sayıda akademisyen katıldı. Konferansın ardından Rektör Çomaklı'yı makamında ziyaret eden TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Arcaklıoğlu ve Rektör Pınarbaşı, Çomaklı'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.
Verilen konferans ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren  Çomaklı, Atatürk Üniversitesi'nin her türlü bilimsel, sosyal ve kültürel çalışmanın içinde yer aldığını belirterek, TÜBİTAK'a sıklıkla proje başvurusunda bulunacaklarını ifade etti.

21 Şub 2017 - 00:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber