banner138

Profesörün vasiyeti yerine getirildi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi olan ve branşı olmasına rağmen teşhiste geç kaldığı “anevrizma” hastalığına yakalandıktan sonra hayatını kaybeden Prof. Dr. Ali Özeren'in vasiyeti yerine getirildi. Özeren Alanya'da toprağa verildi.

25 Aralık 2012 Salı 15:19
Profesörün vasiyeti yerine getirildi
-Akın BAYCAN

 Prof. Dr. Ali Özeren'in cenazesi bu gün öğle namazında Gürses Cami'ne getirildi. Burada Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, yakınları ve çalışma arkadaşlarının da katıldığı cenaze namazı sonrası, Özeren'in vasiyeti yerine getirildi. Ali Özeren'in cenazesi vasiyetinde belirttiği üzere Türktaş Köyü, Türktaş Mezarlığında toprağa verildi.

  ÇÜ'de 18 yıl görev yapan ve 2008 yılında bir süredir çektiği baş ağrısının şiddeti artınca meslektaşlarının ısrarı üzerine çekilen MR filminde kendi teşhisini koyarak halk arasında “beyinde baloncuk” olarak bilinen “anevrizma” rahatsızlığına yakalandığını öğrenen Prof. Dr. Ali Özeren (54), evinde fenalaştıktan sonra kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde 4 yıl 7 ay 27 gün verdiği yaşam savaşını kaybetmişti.


Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Taziye Defteri
    Politika Kulisi
    Hava Durumu
    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Sen de Yaz
    Ziyaretçi Defteri
    Ziyaretçi Defteri
    Siz de yazmak istemez misiniz?
    Ziyaretçi Defteri
    Arşiv

    banner191