Pis kokular az daha Avrupa’ya gidiyordu

Mahmutlar’daki arıtmadan gelen pis koku mahallede yerleşik yaşayan Avrupalıları ayağa kaldırdı

BÜYÜKŞEHİR Yasası’nın ardından Alanya merkez ve eskiden belde olan mahallelerdeki arıtma tesislerinin bakım, denetim ve işletimi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, özellikle Konaklı ve Oba’daki arıtmalardan çıkan kokuyu önlemekte başarılı olurken, Mahmutlar Arıtması’ndaki koku bir türlü giderilemedi. Mahmutlar Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar kokuyu hissetmemek için maske ile dolaşmaya başlarken, arıtma civarında evleri bulunan bir grup yerleşik yabancı dün bir araya gelerek bu durumu Avrupa Sağlık Örgütü’ne ihbar etmeye ve dava açmaya karar verdiklerini ilan etti. Ancak Alanya ile Mahmutlar turizminin zarar görmemesi için devreye giren Mahmutlar Post Gazetesi sahibi Mesut İlhan ile Mahmutlar Restorancılar ve Lokantacılar Derneği Başkanı Nurattin Göbüt, dilekçe yazıp imza toplamaya hazırlanan Tomy Franklin, Danis Irons, Tıcs Wılson, Sharon, Harran, Anne Wardlewortimth ve Koren Danneliy’i bu girişimlerinden vazgeçirdi.

27 Ağu 2014 - 21:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

adem - sayın yeni alanya sizden bir ricam var lütfen haber yapın alanyanın çöp bidon ları çok pis kokuyor bunların bir yıkanması lazım kim yapacak bunu belediye bir ekip kursun lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 21:46

Çorum Haber