Özkan ziyaret turunda

AKP’den Antalya Milletvekili Aday Adayı olan Övünç Özkan, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, ALTSO Meclis Başkanı Metin Atalay da hazır bulundu

Alper KUTAY

ALANYALI

Hakim Övünç Özkan, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) Antalya Milletvekili Aday Adayı olmak için 10 Şubat’ta görevinden istifa etmişti. İstifasının ardından doğup büyüdüğü Alanya’ya gelerek ziyaretlerine başlayan, hem bir hukuk adamı hem de yeni bir siyasetçi olarak halkın ve esnafın yoğun olduğu bölgelerde ilgiyle karşılanan Övünç Özkan, bugün de Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ALTSO) ziyaret etti. Özkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, çalışmaları hakkında Özkan ile fikir alışverişinde bulundu. Özkan’ın başarılı bir hukukçu olduğuna değinen Şahin, Özkan’a çalışmalarında başarılar diledi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Özkan, ALTSO’nun başarılı projeler yürüttüğünü dile getirdi. ALTSO yönetim kurulunun çalışmalarını kamuoyundan takip ettiğini vurgulayan Özkan, Şahin’e ziyaretini kabul etmesinden dolayı teşekkür etti. Özkan ayrıca Alanya Toptancı Hali’nde Avokadocular Birliği Başkanı Ahmet Arslan ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya gelerek avokadonun üretimi ve pazarlanması konularında Arslan’dan bilgi aldı. Alanya’nın avokado konusunda lider olduğunu ancak yeterince destek bulamadığını söyleyen Arslan, Özkan’dan aday gösterilip seçilmesi halinde bu konuda destek istedi. Görüşmede ayrıca Alanya Toptancı Hali Müdürü Halit Parlayüksel de hazır bulundu.

16 Şub 2015 - 16:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber