OTED iftara hazırlanıyor

OTED 19 Temmuz'da iftar yemeği düzenleyecek

 OTEL Temizlik Eğitim ve Dekorasyon Derneği (OTED) Alanya Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Halit Yeni, 19 Temmuz Cuma günü Harbour Restoran'da iftar yemeği düzenleyeceklerini söyledi. Yeni, "Bilindiği üzere OTED Alanya olarak Alanya ve Manavgat bölgesinde eğitim seminerleri düzenliyoruz. Alanya bölgemizde, kuruluşumuzdan bu yana her ay düzenli olarak farklı konularla, farklı işletmelerimizin ev sahipliğinde eğitim seminerlerimize devam ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve sosyal faaliyetlerimize değerli iş ortaklarımızın ve kıymetli dostlarımızın destek ve katkılarıyla ara vermeden devam edeceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen kıymetli dostlarımız, değerli iş ortaklarımız ve asil üyelerimizle geleneksek 2013 iftar yemeğimizde birlikte olmanın bir kez daha onurunu yaşayacağız" dedi.

14 Tem 2013 - 23:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber