Organları hayat verecek

Anamur'da geçirdiği motosiklet kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları bağışlandı

ANAMUR'DA yaşayan evli ve iki çocuk babası İsmet Çelik (34), yaklaşık bir hafta önce motosikletiyle kaza yaptı. Ağır yaralanan Çelik, Anamur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradan Alanya Devlet Hastanesine sevk edilen Çelik'in beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine hastanenin Organ Nakli Merkezi yetkilileri, aileyle bağlantıya geçti.Ailenin onayının alınmasının ardından organ nakli işlemlerine başlandı. Gerçekleştirilen operasyonla Çelik'in böbrekleri, karaciğeri ve retinaları alındı. Karaciğer Konya, böbrekler Antalya, retinalar ise İstanbul'daki hastanelere gönderildi. İsmet Çelik'in ağabeyi Kadir Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya ve Konya'dan ekiplerin zamanında gelmemeleri nedeniyle operasyona geç başlandığını, bekleme süresinde kalpte ritm bozuklukları oluştuğu için de kalbin alınamadığını iddia etti.

18 Haz 2013 - 14:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber