"O'nun sevgisine ihtiyaç duyuluyor"

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, ‘Kutlu Doğum Haftası’ nedeniyle bir basın bildirisi yayımladı

HZ. Peygamber, Din ve Samimiyet” konusunun ele alındığı haftanın ülke genelinde çeşitli etkinliklerle 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacağını belirten Özdemir, “Peygamber Efendimizin doğumu aynı zamanda evrensel manada güzel ahlak, merhamet ve huzurla insanlığı buluşturan çağlar üstü mesaja sahip İslam'ın kâinata gelişinin müjdesidir. Gözyaşı ve ızdırabın eksik olmadığı günümüz dünyasında, Peygamber Efendimiz'in insanlığa getirdiği bu mesajın çok daha büyük anlam kazandığını ve onun tüm insanlığı kucaklayan sevgisine daha fazla ihtiyaç duyulduğunu görmekteyiz. Bu duygu ve düşünceler eşliğinde tüm İslam aleminin 'Kutlu Doğum Haftası'nı kutlar, bu haftanın kardeşlik, merhamet, hoşgörü, barış, karşılıklı sevgi ve saygıda buluşulması ve insanlık onurunun korunmasına aracı olması dileklerimle, 'Kutlu Doğum Haftası'nın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

16 Nis 2014 - 00:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber