Öğretmenlere özel eğitim

Özel Alanya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını sürdürüyor. Kurum, düzenlediği oryantasyon programıyla öğretmenlerini yeni döneme hazırlıyor

ÖZEL Alanya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 2016-2017 eğitim öğretim yılında görev alacak öğretmenlerinin gelişen sisteme uyum sağlayabilmeleri, yenilikleri öğrenebilme ve öğretebilmeleri amacıyla gelişimsel anlayışla hazırlanan geniş bir oryantasyon programı hazırladı. Öğrenmenin sadece öğrenciler için değil, öğretmenler ve yetişkinler için de yaşam boyu sürdüğünü savunan Özel Alanya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, İstanbul’dan gelen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında uzman Neşe Ataselim eşliğinde bir planlama yaptı. Uzman Psikolojik Danışman Neşe Ataselim’in verdiği eğitim sürecinde kurum öğretmenleri, çeşitli etkinliklerle hem eğlendi hem öğrendi. Sene içinde yapılması gerekenler ile başlayan eğitim, “Nasıl daha iyi öğretebilirim?”, “Etkinlik uygulamalarında nelere dikkat etmeliyim?”, “Süreç içerisinde yapacağım etkinliklerden en yüksek verimi nasıl sağlarım?” ve benzeri sorulara verilen en uygun yanıtlarla devam etti.

28 Ağu 2016 - 23:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber