Oğluna sahil büfesi arıyor

Alanya Belediyesi üzerinden ALTİD’e kiralanan sahil büfelerinin durumu Büyükşehir Yasası sonrası belirsizleşirken, gazeteye ilan veren bir vatandaşın oğluna sahil büfesi kiralama talebi hem şaşkınlık yarattı, hem de yeni sürecin adeta röntgenini çeken bir durum ortaya koydu

BÜYÜKŞEHİR Yasası ile Alanya’daki sahil büfelerini işletme, denetleme ve kiralama yetkisi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne geçince, sahil büfeleri konusunda belirsizlik yaşanmaya başlandı.

TÜREL: BÜFELER BİZDE DEĞİL

Sahil büfelerinin durumu henüz netlik kazanmazken, pazar günü Alanya’ya gelerek ASAT Hizmet Birimi’nin açılışını yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Alanya’daki sahil büfelerini Mal Müdürlüğü’nden dilekçeyle talep ettik, aradan neredeyse 9-10 ay geçti ama bize henüz somut bir bilgi verilmedi" demişti. Sahil büfeleri konusunda dün ilginç bir gelişme yaşandı. İsminin Kadir Akoğlu olduğunu söyleyen bir vatandaş "Damlataş veya Keykubat sahilinde büfe arıyorum" başlığı ile Yeni Alanya’ya ilan verdi. Konuyla ilgili Yeni Alanya’nın sorularını yanıtlayan Akoğlu "Büfeyi oğlum için arıyorum ancak kiralar yüksek, maliyetli. Büfelerin çoğu otelciler tarafından işletiliyor. Tosmur Mahallesi’ndeki Grand Kaptan Otel yakınında bir yer beğendim ama orası bir otelciye kiralanmış" dedi.

04 Şub 2015 - 07:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

şevket ulusoy - Bende yorum yapayım damlataşta belediyeden tuvalet kiraladık ama girişe meydana parasız diye 1 tuvalet de otalciler yapmış dönemin belediye başkanı sağ olsun. Yetkililerin duyarlı olmasını istiyorum. Ya 2 taraf da paralı yada 2 tarafda parasız olmasını istiyorum. Yetkililerin 1 e. 1 gelip görmesini istiyorum. 4 aydır günlük 5 TL yi geçmez aldığım para

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 07:55

Çorum Haber