"Nursel'in Mutfağı"nda yasak aşk iddiasına cevap!

Show TV'de yayınlanan "Nursel'in Mutfağı" programının sunuculuğu üstlenen Nursel Ergin'in, Murat Akyer ile yasak aşk yaşadığı iddiasına cevap geldi

KAMER Odabaşıo Akyer-Murat Akyer çiftinin 'yasak aşk' iddiasına cevaı şöyle:
"17.10.2016 Pazartesi günü, star Tv de yayımlanan 'Duymayan Kalmasın' adlı programda "Nursel'in Mutfağında Yasak Aşk" başlıklı bir haber yayımlanmış olup bu haberde gerçeğe aykırı, incitici ve kişilik haklarımızı ihlal eden bilgi ve ifadelere yer verilmiştir.
Öncelikle belirtmek gerekir ki; Kamer Odabaşıo Akyer'e Şubat 2016 tarihinde teşhisi konulmuş olan 'Lenfoma' hastalığı çok başarılı bir tedavi süreci sonrasında Mayıs 2016 tarihinde tamamen yok olmuş ve kendisi o tarih itibariyle tamamiyle sağlığına kavuşmuştur, tedavi sürecinde Murat Akyer, eşinin ve çocuklarının yanından hiç bir zaman ayrılmamış, bu zorlu süreçte eşine maddi ve manevi yönden gereken her türlü desteği vermiştir. Dolayısıyla Kamer Hanımın hastalığının halen devam etmekte olduğu hususu kesinlikle doğru değildir.   
Ayrıca Kamer Odabaşıo Akyer'in hastalığından 1 yıl önce 2015 tarihinde Murat Akyer kanser hastalığına yakalanmış ve yapılan tedavi sonrasında büyük bir şansla kendisi de bu hastalığı yenmeye muvaffak olabilmiştir. Yaklaşık 2 yıl boyunca ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşan taraflar, bu süreçte oldukça yıpranmış, duygusal boyutta yaşanan sorunlar nedeniyle eş olarak birbirlerinden uzaklaşmış ve ilişkileri bir arkadaşlığa dönüşmüştür.
Bu sancılı süreç sonunda taraflar Temmuz 2016'da müştereken ayrılık kararı almışlar, Eylül 2016 tarihinde ise anlaşmalı olarak boşanmak için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuşlardır. 26 Ekim tarihine atılı bulunan duruşmada kağıt üzerinde baki olan bu evlilik hukuken de son bulacaktır.
Tüm bunların yanı sıra Murat Akyer'in, Nursel Ergin'e Maslak'ta bir rezidans dairesi tuttuğu ve bu dairede onunla birlikte yaşamakta olduğu haberi de hiç bir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Yapılmış olan bu haberden dolayı kamuoyunda ve sosyal çevrelerinde büyük sıkıntı yaşamış olan tarafların daha fazla incinmemesi için gerçeğin bu şekilde düzeltilmesini ve ortak açıklamamızın yasal başvuruya gerek kalmaksızın duyurulması konusunda hassasiyetlerinizi özellikle rica ederiz."
Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

18 Eki 2016 - 16:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber