Nuri Demir hakkında ilginç iddia

Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir'in büyük bir giyim mağazasından alışveriş yaparken görüntülendiği iddiası, Esnaf Odası Başkan Adayı Gökçe'den tepki topladı

ALANYA Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı olan Gökçe Reklam sahibi Harun Gökçe, mevcut Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir'in Alanya'daki büyük bir alışveriş merkezinde faaliyet gösteren ünlü bir giyim mağazasından alışveriş yaparken görüldüğü iddialarını değerlendirerek Demir'e tepki gösterdi. Nuri Demir'in Alanya esnafı yerine ünlü bir giyim mağazasından bayram alışverişi yaptığı iddialarının kendilerini üzdüğünü söyleyen Esnaf Odası Başkan Adayı Harun Gökçe "Geçmişte yerel esnaftan alışveriş yapılması için başlattığımız kampanyaya Nuri Demir destek vermemişti. Şimdi böyle bir iddia ile gündeme gelmesi manidar oldu. Büyük alışveriş merkezlerinde dükkanı olup vergisini Alanya'ya veren esnafa elbette destek verilmeli ama vergisi başka şehirlere giden mağazalardan Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir'in alışveriş yaptığı iddiası, ayakta durmaya çalışan yüzlerce esnafı da üzmüştür. Her esnaf öncelikle komşusundan, arkadaşından, akrabasından alışveriş yaparsa sorunun yüzde 50'sini halletmiş oluruz" dedi.

28 Haz 2017 - 19:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Mantık - Çok gereksiz bir açıklama.. O zaman kimse simit sarayında birşeyler yiyip içmemeli, başkent, yaşam ve anadolu hastanelerine gitmemeli, hürriyet, sözcü, sabah vs okumamalı hatta tv kanallarını bile izlememeli.. Ortada bir adaylık yarışı var anladık ama biraz daha zeki ve seviyeli olmak lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 19:45
06

Enes - Küçük esnaf yok olsun büyükler ayakta kalsın diye elinizden geleni yaptınız zamanında.Mahalle bakkalı gidip Metro marketten alıp bakkalinda satıyor.Ben ucuza Metrodan almak varken neden pahalıya bakkaldan alayım ki.

Karalama yapanlar sanki büyük mağazalardan alışveriş yapmiyormus gibi konuşuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 19:45
05

Özgür Bayraktar - Kesinlikle çok ucuz bir hareket Harun Gökçe daha samimi olmalı esnafa karşı. Deri koltukta beyaz gömlek poz vermek esnaf olarak bana samimi gelmiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 19:45
03

alı - yarn bi seyyar tezgahdan alışveriş yaparkende görürsek şaşırmayız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 19:45
02

Alanya - Komiksiniz aday bey :) aday olmaktan ileri gidemezsiniz bu kafayla :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 19:45
01

BAŞKAN ADAYINDAKİ SEVİYESİZİK - ALANYANIN EN BÜYÜK İKİNCİ ODASININ BAŞKAN ADAYINDAKİ SEVİYESİZ ELEŞTİRİYE BAKIN. ACABA ALANYA BELEDİYESİNİ ARKASINA ALIP ODA BAŞKANI OLUNCA KENDİSİ NE YAPAR.ACABA KENDİSİ NERELERDEN ALIŞVERİŞ YAPIYORMUŞ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Haziran 19:45

Çorum Haber