Müşteri gibi geldikleri marketten paket paket çay çaldılar

İki hırsızın müşteri kılığında girdikleri marketten paket paket çay çalma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

OLAYManisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi’ndeki bir markette meydana geldi. Alışveriş bahanesiyle markete giren iki genç hırsız normal bir müşteri gibi alışveriş sepetini alarak, çay paketlerinin bulunduğu bölüme yöneldi. Önlerinde duran çay kolisinden 7 paket çayı sepete dolduran hırsızlar daha sonra dikkat çekmemek amacıyla marketten dolaşmaya devam etti.
Market içerisinde dolaşırken güvenlik kameralarını da inceleyen hırsızlar, markette kameraların görmediği kör bir noktaya geçerek alışveriş sepetindeki çayları, yanlarında getirdikleri poşete doldurdular. Hiçbir şey olmamış gibi marketin çıkış kapısına gelen hırsızlar, müşteri yoğunluğuyla uğraşan kasiyere de müşteri gibi bir soru sorup daha sonra marketten çıkarak, kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı marketin güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

20 Oca 2017 - 09:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber