Multi Group hizmette

Değişim ve gelişim çizgisinde hareket eden yönetici ve kadroya sahip olan Multi Group, yeni markalarını paylaştı

- Erkan UYSAL
ALANYA'DA hizmet veren ve bünyesinde Multi Villa, Multi Elektrik ile Multi Fruit'i barındıran Multi Group'un tanıtım kokteyli gerçekleştirildi. Kestel Mahallesi, Sahil Caddesi'nde bulunan Multi Group'un açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile çok sayıda davetli katıldı. Davetlilere ikramlar ile müzik grubunun çeşitli şarkılar sunmasının ardından konuşan Multi Group Yönetim Kurulu Başkanı Atila Günkaya, Nisan 2004 yılında emlak sektöründe Multi Villa ismiyle başlayan şirketin öncelikle Alman pazarında aktif olarak hizmet verdiğini söyledi. Günkaya, "Şirket daha sonraki yıllarda İskandinav ve Rus pazarına yönelik yatırımlarını arttırarak ayrıcalıklı bir müşteri portföyü oluşturmuştur. Emlak hizmetlerimizin yanında şirket bünyemizde bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesinin de temellerini atarak inşaat projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. 2 yıllık bir süreç içerisinde firmamız bünyesinde kurulan Multi Elektrik, son yıllarda özellikle yenilenebilir enerji konusunda en önemli tercih olan güneş enerjisi sistemleri alanında anahtar teslim projeler ile faaliyet gösteriyor. Fotovoltaik (güneş pilleri ya da güneş panelleri ile güneşten elektrik enerjisi elde etme) sistemleri ile alakalı olarak projelendirme ve mühendislik aşamasından başlayarak uygulama, entegrasyon ve satış sonrası bakım desteği hizmetleri sunuluyor. Bireysel kullanıcılardan yatırım amaçlı projelere kadar geniş yelpazede tercih ve kabul gören projelerimizde kredilendirme ve finansman desteği de tarafımızdan sağlanıyor. İleriye dönük yatırımlarımız arasında Multi Fruit yer alıyor. Tüm bu yatırımlarımızı Multi Group çatısı altında toplayarak sizlerle paylaşmak istedik" dedi. 

16 Haz 2014 - 10:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber