Muhteşem 'Admiral' yolda

Elite Group tarafından yapımına başlanan Konaklı Admiral Premium, bir kokteylle tanıtıldı

KONAKLI Admiral Premium Residence bahçesinde düzenlenen tanıtım kokteyline Alanya’nın tanınmış işadamları, emlak ve inşaat sektörünün temsilcileri, Alanya’nın önde gelen protokol üyeleri katıldı.
Davetlileri kapıda karşılayan firma yetkilileri Erhan Doğan ve Mevlüt Görücü, sinevizyon gösterisi eşliğinde katılımcılara projeyi tanıttı. Aynı zamanda Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) Başkanı da olan Görücü "Mahmutlar ve Konaklı’da başlamış olduğumuz Admiral Prenium projesinin Alanya kamuoyuna tanıtımı ile ilgili bir organizasyon gerçekleştirdik Alanya’nın önde gelen inşaat firmaları, emlak firmaları, banka temsilcileri ve Alanya protokolünü ağırladık. Alanya ve bölgemize kazandırdığımız bu projeyi Alanya kamuoyu ile paylaşmak istedik.  Davetimize gelerek bizleri onurlandıran dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Konaklı Admiral'da, 123 lüks villanın yer alacağı bildirildi.

18 Haz 2013 - 12:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber