Muhalefet Yücel'den memnun

Başkan Yücel'in geride kalan 3 yılını değerlendiren MHP, CHP ve SP ilçe başkanları 'Performansı iyi' derken, AKP'li Berberoğlu "Vatandaş sandıkta değerlendirecek" dedi. Başkanlar, Yücel'e Alanya'nın kentsel dönüşüm ihtiyacı ve park sorununu da hatırlattılar

Erkan UYSAL

30 MART 2014 Yerel Seçimleri'nde Alanya Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel, dün görevdeki üç yılını geride bıraktı. Yücel yönetimindeki Alanya Belediyesi'nin üç yıllık performansını siyasetçilere sorduk. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, partilisi Yücel'in performansını başarılı bulduğunu belirterek "Kendisine belediye başkanlığında nice yıllar diliyorum" dedi. 
AKP: BİZ SADECE İZLİYORUZ 
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ise "Yücel, sandıkta 5 yıl için Alanya halkı tarafından seçilmiş bir belediye başkanı. Yücel'i 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerde Alanya halkı sandıkta değerlendirecektir. Biz sadece izliyoruz. İşine çok fazla da müdahil olmak istemiyoruz ama belediye meclisi üyelerimiz kısmen hem partimizin düşüncelerini, hem de kendi düşüncelerini meclis toplantılarında ifade ediyorlar" dedi.  
CHP: PERFORMANSI İYİ 
CHP İlçe Başkanı Ali Takavüt "Başkan Yücel, Büyükşehir Yasası geçtikten sonra ister istemez ana arterlerin haricindeki kırsal kesimde ağırlıklı çalışmaya girdi. Kırsal kesimde ciddi yatırımlar ve çalışmalar yaptı. Kırsal kesimde yaptığı çalışmaları da takdirle karşılıyorum. Şehir merkezinde de yapılması gerekenleri yapıyor. İyi bir performans sergiliyor" diye konuştu. 
'KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART OLDU'
Başkan Yücel'den beklentilerini de açıklayan Takavüt,
"Alanya'da her şey turizme bağlı olduğu için turizmle ilgili çalışmalarını çok yerinde buluyorum. Teleferik Projesi umarım hayata geçer. Alanya ile ilgili yapılacak çok fazla bir şey de kalmamış. Bir de şunu bekliyorum. Alanya'da ömrünü tamamlamış çok eski binalar var. Eğer bu ömrünü tamamlamış binaları kentsel dönüşüme katıp, buraları yenileyebilirse, çok iyi olur. Kendisinden bunu bekliyorum" diye konuştu.
SP: GEREKENLERİ YAPIYOR
SP İlçe Başkanı Arif Gülşen de "Başkan Yücel gerekeni yapıyor. Halkla birebir ve mesaisini de yoğun şekilde harcıyor. Allah yolunu açık etsin. Kendisine başarılar diliyorum. Biz üretime dayalı olan projeleri daha çok seviyoruz. Başkan Yücel'in de bu yönde çalışmaları var. Bunu da takip ettiğimiz kadarıyla görüyoruz. Biz kim yaparsa yapsın doğru yapılan her şeyin arkasındayız. Yanlış gördüğümüzü de düzeltilsin diye söyleriz. Şu ana kadar yapılması gerekenler yapılıyor gibi gözüküyor. Alanya'ya kentsel dönüşüm iyi gelir. Yollarda park sorunu bulunuyor. Bir sürücü aracını park ediyor, sonra orada araçlar birikiyor. Bunların olmaması gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla sorun olduğu zaman ulaşılabiliyor, ilgilenilebiliyor. Derdini söyleyene derman bulunmaya çalışılıyor" ifadelerini kullandı.

30 Mar 2017 - 23:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber