Müdürler toplantısı yapıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan resmi ve özel ilk, orta, lise ve dengi okullar ile Rehberlik Araştırma Merkezi müdürleri Mart-Nisan ayları toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç başkanlığında yapıldı.

Manavgat Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli konferans salonundaki toplantıda önümüzdeki aylarda yapılacak LYS ve SBS sınavları öncesinde yapılması gerekenler ile il genelinde yapılan Performans Takip sınavlarının sonuçları değerlendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, "Okullarımızda yönetici ve öğretmen arkadaşlarımızla bir koordinasyon değerlendirme toplantısı yaparak, çalışmaları daha programlı,daha iyi sonuçları alabilecek şekilde nasıl yapabileceğimizi değerlendirmek istedik" dedi.

LGS sınav sonuçlarını da değerlendiren Kılıç, "İlçe olarak geçtiğimiz yılın grafiklerine baktığımız zaman başarılı bir durumdayız. Bu yıl il bazında ilk beşin içerisinde yer almak istiyoruz. Daha iyi olmak için hedefimize ilerliyoruz. Amacımız Milli Eğitim olarak ortak hedeflere ulaşmada bileşenleri bir araya getirmek. Bunu yapıyoruz. Bu konuda da son derece başarılı ilerliyoruz” diye konuştu.

#

03 Nis 2013 - 11:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber