Motokros heyecanı sürecek

Alanya Enduro Motokros Kulübü Başkanı Levent Yılmaz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti

ALANYA’DA

70 motosikletçinin kıyasıya mücadele ettiği Red Arena Motosiklet Festivali ve Enduro Etkinlikleri’ne motosikletiyle katılan ve sporcularla birlikte şehir turu atan Başkan Yücel, organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Levent Yılmaz, Başkan Yücel’e plaket verdi.

'DAHA BÜYÜK BİR ORGANİZASYON YAPILACAK

Alanya Enduro Motokros Kulübü Başkanı Levent Yılmaz, “Yarışlar, Türkiye’de olduğu gibi yurt dışında da büyük yankı uyandırdı. Özellikle Almanya, Bulgaristan, Norveç basınında büyük yer aldı. Önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyonla dünyaca tanınmış ilk üç ismi Alanya’mıza getireceğiz. ‘Her şey Alanya İçin’ sloganı ile çıktığımız bu yolda, ilçemizin tanıtımına, kış turizmin gelişmesi yönündeki çalışmalarımıza ve ilçemizde spor faaliyetlerine gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Levent Yılmaz'a teşekkür eden Alanya Belediye Başkanı Yücel "Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Alanya’mız bir spor şehri, önümüzdeki yıl daha iyisini yapmak için elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

08 Ara 2015 - 19:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber