'Milyoner' yarışmasında bu da oldu!

Selçuk Yöntem'in sunumuyla ekrana gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında, "Dilemma nedir?" sorusunu yanıtlaması istenen telefon jokeri, stüdyoda bulunanlar ve ekran başındakilere doğru cevap için interneti kullandığı izlenimi verdi

ATV'DE yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan Figen Bayar, 'Dilemma ne demektir?' sorusunda takılınca telefon jokeri hakkını kullandı.
Üniversite arkadaşı Şükrü Duran'ı arayan Figen Bayar, heyecanla sorunun cevabını beklerken, Duran bir süre bekledikten sonra soruyu direkt olarak yanıtladı ve 'Eminim' dedi. Bu durum, sunucu Selçuk Yöntem'in gözünden kaçmadı. Telefon jokerinin sorunun cevabını internetten bulduğu düşünülürken, Selçuk Yöntem' "Şükrü durdu durdu birden doğru cevabı verdi" diyerek göndermede bulundu.

26 Eki 2016 - 12:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber