Microlight tipi uçak düştü: 1 ölü

Adana’nın Yumurtalık bölgesinde microlight tipi tek kişilik uçak, olumsuz hava şartlarının da etkisiyle düştü. Olayda pilot hayatını kaybetti

 EDİNİLEN bilgiye göre, Yumurtalık ilçesi ile Kaldırım Mahallesi arasındaki boşluk alanda arkadaşları Mehmet Adıgüzel ve Doğan Türkyaşa ile birlikte aldığı mikrolayght tipi hafif uçakla ilk kez havalanan Kenan Koçak (35), yaklaşık 50 metre yükseldikten sonra olumsuz hava şartlarının etkisiyle aniden hızla yere çakıldı. Yaralı Koçak'ın yardımına çevrede biber toplayan tarım işçisi kadınlar ve arkadaşları koştu. Arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık görevlilerin, ilk müdahalenin ardından yaralı Koçak, Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenilen Koçak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ceyhan Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İLK KEZ KULLANDI

Ceyhan İmam Hatip okulunda öğretmen olan evli ve 2 çocuk babası Kenan Koçak, uzun yıllardır Paramatör kullanıcısı olduğu, ilk kez mikrolaght kullandığı öğrenildi. Olayın görgü tanığı Koçak’ın arkadaşı Doğan Türkyaşa, “Uçak yaklaşık 50 metre yerden yükseldikten sonra sallandı ve hızlı bir şekilde yere düştü” diye konuştu. Polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

07 Eyl 2014 - 13:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber