Miami'de Arzu Ece rüzgarı! Hürrem Sultan'lı tanıtım

Türk pop müziğinin sevilen ismi Arzu Ece, Amerika'da çıktığı defilede Hürrem Sultan çıkarması ile turizme destek oldu

UZUN yıllardır Amerika'da yaşayan Arzu Ece, Türkiye Miami Başkonsolosluğu'nun düzenlediği defilede Hürrem Sultan çıkarmasıyla adından söz ettirdi. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Timur Selçuk'un bestesi 'Bana Bana' ve Melih Kibar'ın bestesi 'Sev' ile ülkemizi iki kez temsil eden Ece, podyumdaki başarısını da gözler önüne serdi. Türkiye Miami Başkonsolosluğu ve Miami River Yacht Club'da iki ayrı defilede boy gösteren Arzu Ece, İzmir Olgunlaşma Enstitüsü'ne ait etnik ve tarihi kostümleri Amerikalılara en iyi şekilde sundu. Başkonsolosluğun teklifini kırmayarak podyumda 'Hürrem, Orta Asyalı Kadın, Mevlana ve Savaşçı' kostümleriyle yürüyen Arzu Ece'ye, defilede Kaan Sevinç eşlik etti. Ece, defile sonrasında çeşitli ajanslardan mankenlik ajansından teklifler aldığını ve bundan çok mutlu olduğunu belirtti.

DEFİLEDE THY MİAMİ - ANTALYA HATTI MÜJDESİ!
Aynı akşam defilede bir de müjdeli haber vardı. Türk Hava Yolları'nın Miami - Antalya arasında direkt uçuşlara başlanacağının müjdesini veren yetkililer, kısa bir süre sonra uçuşların başlayacağını duyurdu. Öte yandan, sevilen şarkıcı Arzu Ece, çok yakında yayın hayatına başlayacak olan uluslararası interaktif televizyon kanalı YTT Channel International'in yayına gireceğini ve kendisinin de orada program yapacağını söyledi.

30 May 2017 - 11:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber