Mezza'da buluştular

SKAL Alanya Dönem Başkanı Mehmet Nedanlı ile turizmciler Emre Argun ve Hayriye Argun Sadullahoğlu çiftinin ortaklığında hayata geçen ve resmi açılış için gün sayan Mezza Doğal Ürünler&Şarküteri, ilk misafirlerini ağırlad

MİNİ bir turizm zirvesi olarak da adlandırılan kahvaltı organizasyonuna Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, acenteci Levent Danışman, Erhan Doğan, Ufuk Bozkurt, Mevlüt Görücü, Egemen Doksöz ve Mevlüt Sertakar katıldı. Tamamen doğal ve katkısız ürünlerin satıldığı ve misafire sunulduğu mekanda, misafirler hizmetten oldukça memnun kaldıklarını söylediler.

28 Ağu 2016 - 23:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber