Meteorolojiden son dakika uyarısı! Alanyalılar dikkat!

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü, Antalya, Isparta ve Burdur illerinin dahil olduğu Batı Akdeniz için kar ve sağanak yağış uyarısı yaptı

KONU ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün sabahın ilk saatlerinde Antalya'nın iç kesimleri, Burdur ve Isparta'da başlaması öngörülen kar yağışının Antalya'nın İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri ile Isparta'nın Aksu, Sütçüler, Yenişarbademli ve Şarkikaraağaç ilçelerinde yoğun olması bekleniyor. Yetkililer tarafından ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, don ve buzlanma olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi. Aynı saatlerde de Antalya'nın kıyı ilçeleri Alanya Serik, Manavgat ve Gazipaşa'da da sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yer yer 21-75 milimetre kuvvetine ulaşması beklenen yağmurun neden olabileceği sel, taşkın, yıldırım düşmesi, dolu, çatı uçması, hortum gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması uyarısı yapıldı. 

25 Kas 2014 - 10:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber